Italijanščina

Z učenjem nekega tujega jezika ne spoznavamo samo slovničnih elementov, pravil slovnice in besedni zaklad, temveč z učenjem tujega jezika spoznavamo tudi deželo, kjer ta jezik govorijo. In za italijanski jezik pravijo, da je jezik kulture, mode, umetnosti in kulinarike – saj veste: pica, špageti …

Če se ravno odločate za italijanščino pa imate pomisleke, da je ne boste mogli nikoli tako tekoče in hitro govoriti kot Italijani – saj vsi vemo, kako hitrostni so v svojem govoru – nikar ne obupajte. Vpišite se na jezikovni tečaj, kjer bo italijanščina za vas kmalu postala povsem domača govorica, še zlasti se vam bo prikupila zaradi svoje značilne spevnosti, in boste na koncu tečaja končno razumeli vsa besedila italijanskih popevk, ki ste jih morda spremljali.

Italijanščina (klikni za več informacij www.italijanscina.com) je definitivno jezik, ki gre v uho, poleg tega pa se boste na tečaju tudi neizmerno zabavali. In ko boste naslednjič stopili čez mejo v sosednjo Italijo, boste zagotovo že znali naročiti jed, vprašati za smer ter prebrati kakšen plakat in obvestila.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *