Kvalitetni prevodi besedil

V procesu globalnega povezovanja, ki je značilen za sodobno življenje, je vaš zvesti in dober partner zagotovo prevajalska agencija Alkemist. Alkemist je namreč prevajalska agencija, ki vam na enem mestu nudi vse vrste prevajalske storitve, torej prevajanje, lektoriranje in pa tudi tolmačenje. Izkušeni prevajalci in lektorji, ki so naravni govorci določenega jezika, bodo poskrbeli, da bo vsak prevod besedila prilagojen kulturnim in pa poslovnim značilnostim tistega okolja, za katerega je prevod tudi namenjen. Alkemist vam nudi strokovno prevajanje v kar 110 različnih jezikov, izposojo opreme za simultano tolmačenje, strokovno lektoriranje besedil, oblikovanje besedil in pripravo za tisk, sodno overjene prevode dokumentov in pa simultano, konsekutivno ter znakovno tolmačenje.

Preko agencije Alkemist si lahko zagotovite kvaliteten prevod besedila ali pa govora. Podjetje ustvari prevod besedila s kateregakoli področja. Med najpogostejša področja besedil spadajo humanistika, ekonomija, finance, pravo, tehnika, šport, izobraževanje, kulinarika, leposlovje, turizem in podobno. Pri pripravi kvalitetnega prevoda sodeluje več strokovnjakov. Prevajalec mora pred nastankom prevoda besedila raziskati področje in terminologijo, nato pa z upoštevanjem želja glede sloga in izrazja začne s prevajanjem. Prevod potrebuje tudi lekturo, pregled lekturiranega besedila in tudi končni pregled, za katerega poskrbi vodja projekta.

Prevajalska agencija Alkemist vam za vsak prevod besedila zagotovi tudi brezplačno lekturo naravnih govorcev, kateri besedilo prilagodijo kulturnim in poslovnim značilnostim okolja ciljne skupine. Za več informacij o prevodu besedil ali govora se lahko tudi vi obrnete na prevajalsko agencijo Alkemist. Potreben je le klik na www.alkemist.si. Zagotovite si kvaliteten prevod tudi vi, saj ima napačen prevod lahko usodne posledice.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *